Uusimmat

Nothing esitteli uusia nappikuulokkeita kaksin kappalein

Kuva: Nothing

19.04.2024 10:27 Muropaketin toimitus

Nothing on laajentanut langattomien nappikuulokkeidensa valikoimaa kahdella uudella mallilla, jotka ovat Nothing Ear ja Nothing Ear (a).

Nothing Earit maksavat 159 euroa. Ne tarjoavat 11 millimetrin kaiutinelementit ja niissä on kaksi tuuletusaukkoa sekä keraamiset kaiutinkalvot, joiden tarkoitus on parantaa äänenlaatua. Kuulokkeet tukevat LHDC 5.0- ja LDAC -koodekkeja, Bluetooth 5.3 -yhteyttä, Google Fast Pairia, kahden laitteen paritusta sekä Smart ANC -vastamelutoimintoa. Nothing X -sovelluksen kautta mukana on myös tuki taajuuskorjainprofiileille.

Nothingin kuulokkeille luvataan vastamelutoiminnon kanssa 5,2 tunnin akkukesto ja ilman ANC:ta akkukesto nousee 8,5 tuntiin. Akkukotelon kanssa maksimi akkukesto on 40,5 tuntia. Lataus onnistuu USB-C-liittimen kautta tai langattomasti. Värivaihtoehtoja ovat musta ja valkoinen ja niiden myynti alkaa 22. päivä huhtikuuta.

Nothing Ear (a) -kuulokkeet ovat hieman edullisemmat ja ne maksavat 119 euroa. Ne tarjoavat suurimman osan päämallin toiminnoista, mutta taajuuskorjain, langaton lataus ja muutama muu lisätoiminto on karsittu pois. Edullisempi versio on saatavilla myös keltaisena.

Muropaketin uusimmat