Uusimmat

Omanlaisten kenkien suunnittelu ja tilaaminen onnistuu nyt kännykällä

18.05.2009 09:48 Juha Kokkonen

Persoonallisia jalkineita kaipaavalle on ollut Niken nettisivuilla jo jonkin aikaa tarjolla kenkien kustomointipalvelu, mutta nyt idea on viety vielä askelta pidemmälle. Urheiluvälinevalmistaja Reebok on julkistanut ”Your Reebok” -nimisen iPhone-sovelluksen, jonka avulla käyttäjä voi suunnitella ja tilata itselleen omanlaisensa kengät kännykästä käsin.

Inside Mobilen kanssa yhteistyössä kehitetty sovellus tarjoaa käyttäjälle kolme peruskenkämallia, joita voi kustomoida runsaasti oman mielen mukaan. Kengistä löytyy 23 osaa, joihin käyttäjä voi valita värin 19 vaihtoehdosta ja materiaalin neljästä vaihtoehdosta sekä lisätä lopuksi kenkään haluamansa tekstin. Sovellus tukee myös GPS:ää ja osaa mm. hakea käyttäjälle kenkään sijainnin mukaan määrittyvän ”paikallisen väriteeman”. Kenkien hinnat liikkuvat 80 ja 110 punnan välillä.

Ilmainen Your Reebok on tällä hetkellä käytettävissä USA:ssa ja Isossa Britanniassa. Myöhemmin palvelu avataan ainakin Saksaan, Ranskaan, Belgiaan, Itävaltaan, Hollantiin ja Irlantiin.

What Mobile, Custom Reebok trainers from your iPhone