Uusimmat

OnePlus 10 Pron Android 13 -päivitykset alkoivat – OnePlus 9 ja 9 Pro siirtyivät avoimeen betaan

22.09.2022 16:08 Muropaketin toimitus

OnePlus on aloittanut virallisen Android 13 -julkaisuversion jakelun OnePlus 10 Pro -puhelimille. OnePlus 9- ja 9 Pro -mallien osalta Android 13 -testaus siirtyi avoimeen betaan, joskaan ei vielä Euroopassa.

OnePlus 10 Pron eurooppalaisessa versiossa OTA-päivityksenä jaettava Android 13 -päivitys kulkee OnePlussan blogin mukaan firmware-tunnuksella NE2213_11.C.19. OnePlus 9- ja 9 Pro -mallien Android 13 -betatestaus alkoi Intiassa ja Yhdysvalloissa, mutta eurooppalaiset käyttäjät joutuvat odottamaan vielä hieman pidempään.

OxygenOS 13:n Aquamorphic-termillä markkinoitu uudistettu ulkonäkö ottaa vaikutteita vedestä ja sen liikkeistä. Käytännössä se tarkoittaa käyttöliittymässä käytettyjä pyöritettyjä muotoja sekä pehmeää ja sulavaa liikettä.

Ominaisuuksien puolesta OxygenOS 13 tuo mukanaan muun muassa Spotify-integraation aina päällä olevaan näyttöön (AOD). Näytön reunasta aukeavasta työkalulaatikosta pääsee nopeasti esimerkiksi galleriaan ja Private Safe 2.0 -ominaisuus mahdollistaa yksityisten tiedostojen ja dokumenttien säilömisen siten, etteivät sovellukset pääse niihin käsiksi.

Muropaketin uusimmat