Uusimmat

OnePlus 12R -puhelin julkaistaan lähiviikkoina – Nyt muodot alkavat olla virallisesti selvillä

Kuva: @ OnePlus

27.12.2023 05:45 Muropaketin toimitus

OnePlus julkistaa OnePlus 12 -puhelinmallit maailmanlaajuisille markkinoille 23. tammikuuta 2024. Nyt OnePlus on julkaissut ensimmäisen Suomessakin myyntiin tulevan R-sarjaan kuuluvan mallin kuvan.

Aiemmin kerroimme sekä OnePlus 12 että 12R -mallien julkaisuajankohdasta ja teknisistä tiedoista. Tällä kertaa OnePlus paljasti yllä olevan kuvan 12R-puhelimestaan sekä sen, että uusi malli julkaistaan kahdessa värissä, vaaleansinisenä (Cool Blue) ja tummanharmaana (Iron Grey). Vaaleansinisessä värivaihtoehdossa on kiiltävä pinta, kun taas tummanharmaa versio on mattapintainen. Molemmissa väreissä on mattapintainen metallirunko ja Alert Slider -tilakytkin sijaitsee puhelimen vasemmassa sivussa.

Vaikka OnePlus R -sarja alkoi jo OnePlus 9R -mallilla vuonna 2021, eivät R-sarjan mallit ole olleet tähän asti saatavilla kuin Intiassa ja Kiinassa. Nyt OnePlus on siis tuomassa R-sarjan myyntiin ensimmäistä kertaa myös Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa.

OnePlus 12R- ja 12 -puhelimet julkaistaan globaalisti OnePlus Smooth Beyond Belief Launch Event -tapahtumassa klo 16 Suomen aikaa 23. tammikuuta 2024.