Uusimmat

Samsung päässyt hyvään vauhtiin Android 13 -päivitysten kanssa – Nyt päivitysvuorossa yksi alkupään taittuvanäyttöisistä puhelimista

24.11.2022 10:10 Muropaketin toimitus

Samsungin Android 13 -versioon perustuvan One UI 5.0 -käyttöjärjestelmän jakelu on päässyt hyvään vauhtiin. Tällä kertaa päivitys on julkaistu Galaxy Z Flip 5G -mallille.

Alkuperäiset Galaxy Z Flip- ja Galaxy Z Flip 5G -mallit julkaistiin vuonna 2020 Android 10 -käyttöjärjestelmällä. Luvassa niille oli kolme käyttöjärjestelmän versiopäivitystä, joten Android 13 tulee olemaan viimeinen suuri käyttöjärjestelmä päivitys, joka on alkuperäisille Galaxy Z Flip -malleille luvassa. Toistaiseksi päivitys on jakelussa kymmenessä eri Euroopan maassa.

Samsung on kaiken kaikkiaan hyvässä tahdissa One UI 5.0 -päivitystensä kanssa. Juuri taannoin uutisoimme Galaxy S20 FE -mallin saaneen päivityksen, ja sen jälkeen myös Galaxy Z Fold 4:n on jo ollut päivitysvuorossa. Samsung onkin viime viikkoina saanut lisättyä päivityksen liki parille tusinalle laitteelle, laskee Sammobile.