Uusimmat

Sonylta uusi ULT Power Sound -kaiutin- ja kuulokesarja – tarjolle kolme kaiutinta ja kuulokkeet

Kuva: Sony

11.04.2024 19:00 Muropaketin toimitus

Sony julkisti tänään ULT Power Sound -malliston. Se sisältää langattomia kaiuttimia ja kuulokkeita, jotka on suunniteltu tuottamaan voimakasta ja syvää ääntä.

Uusi valikoima koostuu langattomista ULT Tower 10-, ULT Field 7- ja ULT Field 1 -kaiuttimista sekä langattomista ULT Wear -kuulokkeista. Kaikissa sarjan malleissa on ULT-toiminto, joka tarjoaa ainutlaatuisen äänenlaadun tehostamalla musiikkia yhdellä tai kahdella eri äänitilalla.

Kuva: Sony

ULT Tower 10 -mallin  tavoite on tuoda live-areenan äänentoisto kotiin. Kaiuttimessa onkin 360° Party Sound -äänentoistolla ja 360° Party Light -toiminto sekä vielä karaokeominaisuus, jota varten mukana on langaton mikrofoni. Kaiuttimen voi myös liittää televisioon.

ULT Power Sound -äänentoisto parantaa matalia taajuuksia luoden poikkeuksellisen bassoäänen. Käyttäjä voi nauttia kahdesta erilaisesta bassopainotteisesta äänitilasta. ULT1 (Deep Bass) -painikkeella saa vahvistettua bassoääntä matalilla taajuuksilla. ULT2 (Attack Bass) -painike puolestaan tuottaa voimakkaan bassoäänen, jonka ansiosta rytmi tuntuu ja saa tanssimaan. Malliston huippumallissa käytetään neljää diskanttielementtiä, kahta keskiäänien toistamiseen tarkoitettua elementtiä sekä erillistä bassoelementtiä.

Sound Field Optimization -ominaisuus puolestaan tunnistaa melun ja säätää ääniasetuksia automaattisesti. Party Connect -ominaisuudella voi yhdistää jopa sata yhteensopivaa kaiutinta ja synkronoida musiikin sekä valaistuksen Party Connectin avulla.

ULT Tower 10 -kaiuttimella on painoa peräti 29 kilogrammaa ja se tulee myyntiin mustassa värissä huhtikuussa 2024, ja sen suositushinta tulee olemaan noin 1100 euroa.

Kuva: Sony

ULT Field 7 -malli sisältää vastaavat ULT-äänitilat ja Sound Fiel Optimization -ominaisuuden kuin Tower 10, mutta tämän mallin rakenne on IP67-luokitellusti vesi- ja pölytiivis. Kaiuttimessa on myös akku, jolle lupaillaan jopa 30 tunnin akkukestoa. Lisäksi pikalatauksen avulla saa kolme tuntia lisää käyttöaikaa vain kymmenessä minuutissa.

ULT Field 7 -kaiutinta voi siirtää kantokahvojen avulla. Kaiutin on lisäksi suunniteltu toimimaan sijoitettuna vaaka- vai pystysuoraan asentoon. Tarjolla on myös karaoke- ja kitaraliitäntä sekä valaistus ja Party Connect -ominaisuudella voi yhdistää jopa 100 yhteensopivaa kaiutinta ja synkronoida musiikin sekä valaistuksen.

ULT Field 7 tulee myyntiin mustassa värissä huhtikuussa 2024, ja sen suositushinta tulee olemaan noin 550 euroa.

Kuva: Sony

Kaiutin malliston pienin version on ULT Field 1. Se on kooltaan kompakti ja siinä on tehostettu bassoääni. Siinä on monikäyttöinen kantohihna, pitkä akunkesto ja se on vedenpitävä, pölytiivis ja rakenteeltaan iskunkestävä. Painoa kaiuttimella on 650 grammaa.

Myös tämä malli sisältää ULT Power Sound -äänentoiston. ULT Field 1 tarjoaa jopa 12 tunnin akunkeston ja sillä on vedenpitävyys- ja pölytiiviysluokitus IP67 sekä iskunkestävä rakenne. Kaiutin on suunniteltu toimimaan niin pysty- kuin kylkiasennossa. Värivaihtoehdot ovat musta, luonnonvalkoinen, metsänharmaa ja oranssi. ULT Field 1 tulee myyntiin huhtikuussa ja sen suositushinta tulee olemaan noin 150 euroa.

Uutuusmalliston täydentää ULT Wear -kuulokkeet, joissa on valmistajan mukaan poikkeuksellinen basso ja parannettu melunvaimennus. Muiden mallien tapaan tarjolla on ULT Power Sound -äänentoisto ja kuulokkeissa on Sonyn integroitu V1-prosessori, joka löytyy myös Sonyn 1000X-sarjan kuulokkeista. ULT Wear -kuulokkeissa on myös niitä varten suunniteltu kuuloke-elementti. Melunvaimennuksessa hyödynnetään Dual Noise Sensor -teknologiaa ja käyttömukavuutta tarjoavat pehmeät korvatyynyt ja suurempi tila korvien ympärillä. ULT Wear -kuulokkeissa on kokoontaittuva muotoilu, ja niiden mukana tulee kuulokekotelo.

ULT Wear -kuulokkeet tulevat myyntiin huhtikuussa 2024 väreissä musta, metsänvihreä ja valkoinen. Kuulokkeiden suositushinta tulee olemaan noin 200 euroa.