Uusimmat

Virallisia lehdistökuvia AT&T:lle brändätystä Nokia X7:stä valui nettiin

16.01.2011 15:43 Juha Kokkonen

Nokia X7 aka Journey

Nokian toistaiseksi julkaisemattomasta X7-mallista on liikkunut salakuvia jo aiemmin ja TaskuMuro uutisoikin aiheesta viime marraskuun lopulla. Viimeisimpien odotusten mukaan X7 tultaisiin esittelemään virallisesti MWC-tapahtumassa Barcelonassa helmikuun alussa. Nyt nettiin on vuotanut ilmeisesti AT&T:ltä peräisin olevia virallisia lehdistökuvia, joissa koreilee operaattorin logolla varustettu täysmusta X7. Kuvissa laite on kuvattu kaikista suunnista, joten sen muotoilu tulee hyvin esille.

X7:n tarkat speksit eivät ole vielä yleisesti tiedossa, mutta laitteesta tulee näillä näkymin löytymään ainakin 480×640 pikselin nelituumainen ClearBlack-näyttö, kahdeksan megapikselin kamera kaksois-LED-salamalla, Symbian^3-käyttöjärjestelmä sekä neljästä kulmasta löytyvät kaiutinaukot, joista joidenkin huhujen mukaan kuitenkin vain kahdesta löytyisi kaiuttimet. Kuvien perusteella X7:stä ei N8:n tapaan löydy irrotettavaa takakuorta tai akkukotelon kantta.

Ehkäpä vielä virallisia kuviakin mielenkiintoisempaa on, että Pocketnow-sivuston mukaan X7 oli tulossa yksinoikeudella AT&T:lle Nokia Journey -nimellä. Pocketnow kuitenkin uutisoi eilen, että AT&T on tuntemattomasta syystä päätynyt peruuttamaan X7:n alias Journeyn julkaisun. Älypuhelimen saaminen suuren jenkkioperaattorin valikoimiin olisi Nokialle tärkeä asia Yhdysvaltain markkinaosuuden kasvattamista ajatellen, joten kyseessä on merkittävä takaisku Nokialle.

PocketNow, Nokia X7 for AT&T Fully Exposed

PocketNow, Nokia X7, a.k.a. Nokia Journey, Canceled by AT&T