Uusimmat

OnePlus 6 -puhelimeen odotetaan näyttölovea ja huippunopeaa datayhteyttä

15.03.2018 09:21 Muropaketin toimitus

Suomessa huippusuosioon yltänyt OnePlus on odotettavasti julkaisemassa uutta puhelinmallia kesän aikana. Tuoreet huhut paljastavat tulevasta lippulaivasta pieniä detaljeja.

Xda-developers -sivusto on kaivellut laitteen vuotanutta firmware-tiedostoa. Sen mukaan laitteessa olisi 19:9-kuvasuhteen näyttö näyttölovella. Tätä tukee myös nettiin vuodettu kuvakaappaus, jossa esiteltiin laitteen testituloksia. Puhelimen odotetaan myös perustuvan jossain määrin OPPO R15-malliin, josta näyttölovi myös löytyy.

Tuoreemmissa ennakkotiedoissa OnePlus 6 -puhelimen odotetaan tukevan jopa Cat. 16 -tason LTE-yhteyksiä. Teoriassa sillä olisi siis mahdollista saavuttaa jopa tuhannen megabitin yhteysnopeuksia 4G-verkoissa. Viime vuoden 5- ja 5T-mallit ylsivät enintään 600 megabittiin.

Kyseessä on kuitenkin edelleen 4G-yhteys. Tulossa olevia 5G-verkkojen tukea odotellaan vasta seuraavaan OnePlussaan, jossa luultavasti on käytössä Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri ja Snapdragon X50 -modeemipiiri. OnePlus 6 luottaa vielä tämän vuoden huippupiiriin, Snapdragon 845:een.