Uusimmat

OnePlus lupaa 5-mallin toimivan entistä paremmin myös meluisassa ympäristössä

16.06.2017 11:48 Muropaketin toimitus

Pian julkaistavassa OnePlus 5 -puhelinmallissa on panostettu äänenlaatuun myös meluisassa ympäristössä. Kehitystä kerrotaan tapahtuneen erityisesti mikrofonissa. 

Android Policen mukaan OnePlus 5 tulee toimimaan entistäkin paremmin myös meluisassa ympäristössä. OnePlusin perustajajäsen Carl Pein mukaan OnePlusin insinöörit ovat kehittäneet OnePlus 5 -malliin entistäkin paremman mikrofonin. Sen kerrotaan takaavan OnePlus 5 -mallilla kuvatuille videoille parempaa äänenlaatua myös taustaäänien läpi.

Demonstroidakseen OnePlus 3 ja OnePlus 5 -mallien mikrofonien eroja OnePlus on lisännyt YouTube-kanavalleen videon, jossa molemmilla älypuhelimilla on kuvattu lyhyt pätkä samaa konserttia. Videon perusteella OnePlus 5 -mallin mikrofoni kykenee poimimaan musiikista keskikorkeat ja matalat äänet OnePlus 3 -mallia paremmin. OnePlus 5 -laitteen kuvaamassa pätkässä on kuitenkin kuultavissa enemmän kaikua, joten on hieman kyseenalaista, kuinka paljon parempi OnePlus 5 -mallin äänentallennus on todellisuudessa.

Huomattavaa on myös se, että OnePlus 3 -mallin mikrofoni on muihin älypuhelimiin verrattuna melko huono. Siten OnePlus 5 -laitteen vertailukohtana olisikin järkevämpää käyttää esimerkiksi uudempia LG V20 tai Galaxy S8 -lippulaivoja, joiden kanssa OnePlus 5 pyrkii kilpailemaan.