Uusimmat

Uusi Gorilla Glass 6 kestää jopa 15 pudotusta yhdestä metristä – älykelloihin Gorilla Glass DX ja DX+

20.07.2018 15:03 Muropaketin toimitus

Corning on julkistanut uuden aiempaakin kestävämmän Gorilla Glass 6 -näyttölasin. Älykelloihin on puolestaan luvassa uudet Gorilla Glass DX ja DX+ -lasit.

Lähes kaikki mobiilivalmistajat käyttävät kalliimmissa älypuhelimissaan Corningin iskun- ja naarmunkestävää Gorilla Glass -lasia. Nyt Corning on julkistanut uuden sukupolven Gorilla Glass 6:n.

Lehdistötiedotteessaan Corning kertoo että täysin uudesta, kemiallisesti vahvistetusta lasimateriaalista valmistettu näyttö on laboratoriotesteissä kestänyt keskimäärin 15 pudotusta metrin korkeudelta kovalle alustalle. Corning luonnehtii uutuutta aiemman sukupolven Gorilla Glass 5:een verrattuna tuplasti parempana.

Älykelloja varten Corning julkaisi uudet Gorilla Glass DX ja DX+ -näyttölasit. DX-lasit tarjoavat tavallista paremman näkyvyyden ja kontrastin, suojaten älykelloja samalla naarmuilta.

Gorilla Glass 6 on tällä hetkellä useiden valmistajien arvioitavana ja sen ennakoidaan saapuvan markkinoille muutamien kuukausien kuluessa. Gorilla Glass DX ja DX+:n saatavuudesta ei ole tietoa.

Muropaketin uusimmat