Uusimmat

Vivo Nex minimoi näytön reunat ilman ikävää näyttölovea – etukamera pomppaa esiin tarvittaessa

13.06.2018 12:52 Muropaketin toimitus

Vivon uusi Nex-lippulaiva on tähän mennessä lähimpänä älypuhelinta, jonka etupuoli on pelkkää näyttöpaneelia. 91,2 prosenttia puhelimen etupuolesta kattavassa näyttöpaneelissa ei ole edes lovea.

Vivo on julkaissut odotetun Nex-lippulaivan, jonka 6,56-tuumainen FHD+ -tarkkuuden näyttöpaneeli kattaa 91,2 prosenttisesti koko laitteen etureunan, raportoi Android Central. Muun muassa iPhone X:stä tuttu näyttölovi on eliminoitu sijoittamalla kahdeksan megapikselin etukamera pomppaamaan tarvittaessa esiin puhelimen rungosta.

Erillistä kaiutinta ei puolestaan tarvita Screen SoundCast -teknologian ansiosta, joka muuttaa koko näyttöpaneelin kaiuttimeksi. Vivo Nexin näyttöpaneeliin on integroitu myös sormenjälkilukija.

Laitteen suorittimeksi on valittu variantista riippuen Snapdragon 710 tai 845, keskusmuistin määräksi 6/8 gigatavua. Sisäistä tallennustilaa on tarjolla 128/256 gigatavua. Akun kapasiteetti on sekin muhkeat 4000 milliampeerituntia. Vivo Nexin takapuolelta löytyy Dual Pixel -tekniikalla höystetty tekoälyä hyödyntävä 12 + 5 megapikselin kaksoiskamera.

Android 8.1 Oreolla sekä Funtouch 4:llä toimivan, Vivo Nexin Snapdragon 845 -variantin hinnaksi on ilmoitettu 4498 yuania eli vajaat 600 euroa. Laite saapuu ainakin toistaiseksi myyntiin vain Kiinassa.

Muropaketin uusimmat