UUSIMMAT

YouTubea voi nyt katsella ilman selaushistorian tallentumista

11.07.2018 18:38 | Muropaketin toimitus | 2

YouTuben Android-versioon on päivitetty uusi incognito-tila, jolloin videoita voi katsoa ilman selaushistorian tallentumista.

Google on julkaissut YouTube-sovelluksen Android-versioon uuden incognito-ominaisuuden, rapotoi 9to5 Google. Kun käyttäjä valitsee tiliasetuksistaan incognito-tilan, voi YouTube-videoita katsoa vapaasti ilman niiden tallentumista tilikohtaiseen katsontahistoriaan. Täten YouTube ei esimerkiksi suosittele käyttäjälle incognito-tilassa katsottujen videoiden kanssa samankaltaisia videoita.

Käytännössä incognito-selaustila vastaa samaa kuin YouTubesta uloskirjautuminen, joten esimerkiksi ikärajoitettujen videoiden katsominen ei onnistu incognito-tilassa. Esimerkiksi työpaikat voivat kuitenkin luonnollisesti seurata käyttäjän selaustietoja verkossa incognito-tilasta huolimatta.

Keskustelu

Eli tekee saman minkä voi tehdä laittamalla youtuben selaishistorian pois päältä google tilin asetuksista.

?

Eli tekee saman minkä voi tehdä laittamalla youtuben selaishistorian pois päältä google tilin asetuksista.

Tämä on tilapäiseen käyttöön sopiva ja ei tuhoa historiaa. Kätevä esim jos haluaa katsoa tuotearvosteluja jostain mitä on hankkimassa, mutta ei halua enää sen jälkeen suosituksia siihen liittyvistä videoista. Tähän mennessä on pitänyt muistaa erikseen käydä poistamassa nuo turhat videot historista tai etusivu on täynnä roskaa.

Muropaketin uusimmat