Uusimmat

Tämä modaaja tienaa yli 20 000 dollaria kuukaudessa kääntämällä tunnettuja pelejä VR-laseille

04.07.2022 16:48 Muropaketin toimitus

LukeRoss-nimellä kulkeva modaaja tienaa Patreon-faniensa tukemana yli 20 000 dollaria kuukaudessa kääntämällä suosittuja pelejä VR-laseille.

LukeRossin VR-modeihin pääsee käsiksi maksamalla Patreon-tilauksen yhdeksän euron kuukausimaksun. LukeRoss on luonut VR-pelaamisen mahdollistavat modit muun muassa Red Dead Redemption 2:lle, Cyberpunk 2077:lle, Horizon Zero Dawnille ja Grand Theft Auto V:lle.

The Vergen haastatteleman LukeRossin mukaan pelistudiot eivät tunnu ottavan VR-pelaamista vieläkään kovin tosissaan. Samalla hän uskoo oman Patreoninsa suosion olevan osoitus siitä, että VR-peleille olisi kysyntää. VR-osuuden lisäämisen peleihin ei pitäisi olla kovinkaan valtava tehtävä suurille pelistudioille, mikäli yksittäinen modaajakin pystyy siihen.

LukeRoss myöntää, että hänen VR-modinsa ovat joissain tapauksissa hieman kankeita ja puutteellisia, mutta silti tarpeeksi niille, jotka todella haluavat pelata suosikkipelejään VR-lasit päässä. ”Tämä saa pelaajat uskomaan, että VR on pelaamisen tulevaisuus.”