Uusimmat

AMD julkaisi Doom Eternalin vanavedessä Adrenalin 20.3.1 -näytönohjainajurit

21.03.2020 11:04 Muropaketin toimitus

AMD:n uusissa näytönohjainajureissa on Doom Eternal -peliin liittyvien optimointien lisäksi mukana tuki joillekin Vulkan-grafiikkarajapinnan uusille ominaisuuksille ja liuta bugikorjauksia.

AMD:n kertoman mukaan Doom Eternalin suorituskyky nousee viisi prosenttia uusien ajureiden myötä Radeon RX 5700 XT -näytönohjaimella. Ajurit lisäävät tuen myös Half-Life: Alyx -pelille ja Ghost Recon: Breakpoint -pelissä Vulkan-rajapinnan käytölle.

Korjattuihin bugeihin kuuluu useita Raden Software -hallintaohjelmaan liittyneitä ongelmia sekä ReLive-nauhoituksen bugeja. Peleistä on Doom Eternalin lisäksi korjattu bugeja Red Dead Redemption 2:n mustaan ruutuun jäätyminen pelin käynnistyessä Vulkan-rajapinnan kanssa, Space Engineersin kaatumisongelmat ja Monster Hunter World: Icebornen suorituskykyongelmat.

Ajurit saa itselleen Radeon Software -hallintaohjelman kautta tai AMD:n sivuilta, josta löytyy myös koko ajureiden muutosloki. Ajurit ovat virallisesti beta-versio, mutta AMD tekee ajureiden beta-versioihin muutoksia varsin harvoin.