Uusimmat

AMD julkaisi Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.3.2 -näytönohjainajurit

15.03.2019 13:24 Muropaketin toimitus

Uusimmat ajurit tuovat mukanaan tuen yhdelle uudelle pelille sekä pelilaajennukselle. Tuttuun tapaan tarjolla on myös bugikorjauksia, mutta myös uusia laajennuksia Vulkan-kirjastoihin.

Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.3.2 -näytönohjainajureiden keskeisintä sisältöä on tuki juuri julkaistulle Tom Clancy’s The Division 2 -pelille. Tuki tulee myös Sid Meier’s Civilization VI -pelin Gathering Storm -laajennukselle. Radeon VII -näytönohjaimet saavat ajureista keskimäärin neljän prosentin suorituskykyparannuksen kyseisessä pelilaajennuksessa.

Uusimmat ajurit antavat myös siunauksensa DirectX 12 -rajapinnalle Windows 7 -käyttöjärjestelmässä, josta saatiin esimakua aiemmin viikolla. Tuen kerrotaan kuitenkin olleen olemassa jo viime vuoden loppupuolella julkaistuissa ajureissa (Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 18.12.2). Ajurit tuovat mukanaan myös uusia laajennuksia Vulkan-kirjastoihin.

Korjattujen bugien lista on tällä kertaa lyhyemmästä päästä. Luvassa on korjaus bugiin, jossa tuuletinkäyrän vaihto manuaaliseen tilaan ei onnistu, vaan oletus tuuletinkäyrä pysyy voimassa.

Ajurit lupaavat myös korjauksen bugiin, jossa Radeon WattManiin tehdyt muutokset eivät astu voimaan, kun muutokset on tehty Radeon Overlay -toiminneikkunan kautta.

Tuttuun tapaan uusimmat ajurit saa päivitettyä Radeon Software -ohjelman kautta. Manuaalista asentamista silmällä pitäen, latauslinkit eri käyttöjärjestelmäversioille löytyvät täältä. Täydellinen muutosloki on luettavissa täällä.