Uusimmat

AMD julkaisi Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.4.1 -näytönohjainajurit

02.04.2019 11:08 Muropaketin toimitus

AMD:n uudet näytönohjainajurit keskittyvät puhtaasti bugikorjauksiin, suorituskykyoptimointeja tai pelituen laajennuksia ei siis ole luvassa.

AMD:n huhtikuun ensimmäiset Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.4.1 -näytönohjainajurit tarjoavat laajan kirjon bugien korjauksia.

Listan kärjestä löytyy bugi, joka aiheutti järjestelmän epävakautta ja jäätymisiä kolmen tai useamman näytön kokoonpanoilla. Ongelma koskee ainoastaan Radeon VII- ja Radeon RX Vega -sarjan näytönohjaimia. Korjaus on luvassa myös Radeon RX Vega -sarjan näytönohjaimia vaivanneeseen bugiin, jossa Radeon WattManin automaattinen ylikellotus ei nosta grafiikkapiirin kellotaajuutta oletusarvoja korkeammaksi.

Ajureiden luvataan korjaavan World of Warcraft -pelin 8.1.5 -version myötä ilmenneen bugin, joka aiheutti pelin jäätymistä tai kaatuilua, kun MSAA-reunanpehmennys oli aktiivisena. World of Tanks -pelissä ilmenneisiin grafiikkahäiriöihin tulee myös korjaus. Ongelmaa tosin ilmeni ainoastaan Radeon RX Vega -näytönohjaimilla ainoastaan silloin, kun grafiikka-asetukset olivat säädetty minimum-asetukselle.

Kyseessä on Optional-ajuriversio, joten sen asentaminen ei ole välttämätöntä. Mikäli kokoonpano kärsii jostakin yllämainitusta ongelmista, tällöin päivittäminen on suotavaa.

Ajureiden päivitys  onnistuu tuttuun tapaan Radeon Software -ohjelman kautta. Manuaalista asentamista varten latauslinkit eri käyttöjärjestelmäversioille löytyvät täältä. Samalla sivulta löytyy myös kattavampi muutosloki.