Uusimmat

Antec toi markkinoille P82 Silent -kotelon

20.04.2021 19:27 Muropaketin toimitus

Antec on esitellyt uuden version P82-sarjan koteloistaan. Se on nimeltään P82 Silent.

Uusi kotelo on tyyliltään pitkälti samanlainen kuin P82 Flow. Nimensä mukaisesti erona on ääntä vaimentavat sivupaneelit, mutta kotelosta on poistettu myös temperoitu sivulasi. Sivulasi on poistettu, jotta kotelon kylkeen voisi asentaa äänenvaimennukseen vaadittavan vaahtomuovielementin.

Saranoiden varassa lepäävän, suuren ilmavirtauksen sallivan etupaneelin voi aukaista, jonka kautta pääsee käsiksi kotelon sisäisiin tuulettimiin. Kotelossa voi käyttää 120 ja 140 millimetrin tuulettimia. Kotelon mukana toimitetaan kolme 120-millimetristä tuuletinta, joista kaksi on sijoitettu kotelon etuosaan ja yksi takaosaan.

Koteloon mahtuu maksimissaan 380 millimetriä pitkä näytönohjain, 220 millimetriä pitkä virtalähde ja 178 millimetriä korkea cooleri. Kotelo tukee Mini-ITX, Micro-ATX ja ATX -emolevyjä.

Kotelon etuosassa on virta- ja reset-painikkeet, kaksi USB-porttia, säädin tuulettimien hallintaan sekä audioliitännät. Antec P82 Silent on tyyliltään minimalistinen. Kotelon väri on musta eikä minkäänlaisia villejä tyyliratkaisuja löydy.

Kotelo on saatavilla jo Suomessakin. Hinta on noin 100 euroa.