Uusimmat

Aprillipilat 2016: Razerilta leivänpaahdin, housujen internet ja VR-lisälaitteiden kuningas

03.04.2016 17:49 Petrus Laine

Razerin aprillipila

Aprillipäivä oli ja meni, ja nyt on hyvä hetki tarkastella minkälaisia aprillipiloja teknologiamaailma keksi ihastukseksemme ja vihastukseksemme tänä vuonna.

Razer on päättänyt laajentaa tuotevalikoimaansa kodinkoneiden suuntaan Project Breadwinnerin merkeissä. Project Breadwinner on Razerin näkemys pelaajille suunnatusta leivänpaahtimesta, joka osaa muun muassa kertoa pop-upilla pelissä kun leipä on paahtunut ja paahtaa leipään kuvia ja tekstejä. Lisäksi saatavilla on kokeellinen etäpaahtopalvelu, joka paahtaa leivät matalalla kiertoradalla olevalla ionikanuunalla.

ThinkGeekin aprillipila

ThinkGeek puolestaan uskoo VR:n mahdollisuuksiin, ja julkaisi Oculus Riftin, Gear VR:n ja Google CardBoardin kanssa toimivan immersiota parantavan lisälaitteen. Toisen ihmisen käyttämällä laitteella virtuaalilaseja käyttävää voidaan helliä erilaisilla hajuilla, nesteillä ja laitteeseen kiinnitettävillä objekteilla. VR ei ole ikinä tuntunut yhtä todentuntuiselta!

Samsungin aprillipila

Samsung panostaa tänä vuonna housujen internettiin. Samsungit uudet housut on varustettu Wi-Flyllä, joka lähettää käyttäjälle varoituksen puhelimen välityksellä, mikäli sepalus on jäänyt auki yli kolmeksi minuutiksi. Lisäksi ne muistuttavat käyttäjää nousemaan ylös vähintään kerran tunnissa, ja mikäli istut kolme tuntia yhteen putkeen, muistuttavat housut nousemisen tärkeydestä sähköshokein. Housut myös seuraavat käyttäjän elintoimintoja, ja mikäli hän kiihtyy, muistuttavat housut maltin tärkeydestä, ja mikäli käyttäjä syö liikaa, osaavat housut etälukita jääkaapin kunnes määrätty muu henkilö suostuu avaamaan lukituksen.