Uusimmat

Asukselta uusi nestejäähdytetty GeForce GTX 980 Ti

11.03.2016 14:11 Petrus Laine

Asus GeForce GTX 980 Ti Strix Gaming Ice

Asus on julkaissut Kiinan sivuillaan uuden version GeForce GTX 980 Ti -näytönohjaimesta. Asus GeForce GTX 980 Ti Strix Gaming Ice on suunnattu yhtiön näytönohjainmalliston terävimpään kärkeen houkuttelemaan etenkin tehokäyttäjiä Asuksen leiriin.

GTX 980 Ti Strix Gaming Icen erikoisuus on koko kortin peittävä nestejäähdytysblokki. Näytönohjain kytketään osaksi tietokoneen muuta nestekiertoa. Bitspowerin valmistama läpikuultava blokki on varustettu mustalla kannella, jossa on grafiikkapiirin kohdalla Strix-logon mukainen leikkaus. WCCFTechin käsiinsä saamien kuvien perusteella nesteblokki on varustettu lisäksi LED-valaistuksella, mutta Asuksen sivuilla asiasta ei ole mainintaa tai kuvia.

Nesteblokin valaistusefekti

Asus GeForce GTX 980 Ti Strix Gaming Icen GM200-grafiikkapiirin peruskellotaajuus on Gaming-profiilissa 1190 MHz ja Boost-kellotaajuus 1291 MHz. Overclocking-profiililla kellotaajuudet nousevat 1216 ja 1317 MHz:inn. Näytönohjaimen 384-bittisen muistiväylän jatkeena on 6 Gt 1800 MHz:n GDDR5-muistia. Näytönohjain on varustettu yhdellä DVI-I-liittimellä, yhdellä HDMI-liittimellä ja kolmella DisplayPort-liittimellä. Virtaa näytönohjaimelle syötetään kahden 8-pinnisen PCI Express -lisävirtaliittimen kautta.

Lue Asuksen uudesta näytönohjaimesta lisää yhtiön Kiinan-sivuilta (Google Translate) tai WCCFTechin artikkelista.

Petrus Laine

Muropaketin uusimmat