Uusimmat

Asus esitteli älykkään SmartO Mouse MD200 -hiiren

28.09.2022 11:55 Muropaketin toimitus

Asukselta on tarjolla toimistokäyttöön suunnattu hiiri. Mahdollisuus liittää hiiri useaan laitteeseen on kiinnostava ominaisuus.

Asus julkisti langattoman ja ergonomisen SmartO Mouse MD200:n hiiren, joka sisältää ASUS Antibacterial Guard -tekniikan, joustavan ripustuslenkin kuoren kärjessä, 4200 DPI:n optisen anturin, kestävät kytkimet ja 100-prosenttiset PTFE -liukupinnat.

Laite tukee langattomia 2,4 gigahertsin radio- ja Bluetooth 5.0 -yhteyksiä. SmartO Mouse MD200 on mahdollistaa yhdistää kolmeen laitteeseen Bluetoothin kautta, jolloin sitä voi kätevästi käyttää niiden kaikkien kanssa.

Armory Crate -ohjelmisto mahdollistaa erilaisia ​​mukautusvaihtoehtoja, kuten mahdollisuuden säätää herkkyystasoja ja anturin päivitysnopeutta. Sovelluksella on lisäksi mahdollista säätää kuutta mukautettavaa painiketta, jotka voidaan ohjelmoida eri käyttötarkoituksiin. Ohjelmisto näyttää myös akun varaustason.

SmartO Mouse MD200 sisältää vielä peukalotuen, joka tuo ergonomiaa otteeseen. Hiiren virransäästötekniikka tarjoaa vuoden käytön yhdellä AA-paristolla.