Uusimmat

Asus esitteli virallisesti 34 tuuman ROG-pelinäyttönsä – nopea virkistystaajuus ja kaareva tyyli

Kuva: @ Asus

17.01.2024 09:45 Muropaketin toimitus

Asukselta on tulossa isohko pelinäyttö OLED-paneelilla.

Asus julkisti pelinäytön nimeltään ROG Swift OLED PG34WCDM. Se on 34-tuumainen ultrawide-tyyppinen näyttö 800R-kaarevuudella.

Tarkkuutta OLED-paneelissa on 3440 x 1440 pikseliä. Virkistystaajuudessa on menty pelaajia miellyttävän korkealle – aina 240 hertsiin saakka. Vasteaikakin on minimaalisen pieni 0,03 ms (GTG).

PG34WCDM:n viileydestä ja samalla OLED-paneelin kunnosta huolehtii jäähdytyselementti ja panostukset ilmavirtauksen suunnittelussa. Näytön sisäisten lämpötilojen pitäisi näin ollen pysyä tarpeeksi alhaisena, jottei OLED-paneeli pääse vaurioitumaan.

Näyttö noudattaa DisplayHDR True Black 400 -vaatimuksia, ja tarjolla on 30 prosenttia kirkkaampi kuva kuin Asuksen edellisen sukupolven ROG OLED -tekniikkaa hyödyntävissä malleissa. Väriavaruus täyttää DCI-P3-arvon 99 prosenttia.

Kuvan miellyttävyyttä lisäävät Clear Pixel Edge -algoritmi ja Extreme Low Motion Blur -tekniikka (ELMB). Ne molemmat vähentävät värien hämärtymistä ja mahdollistavat terävänä pysyvän, nopeatempoisen visuaalisuuden. Sulavuutta kuvaan tuo Nvidia G-Sync ja FreeSync Premium Pro.

Tarjolla on myös tekniikat ROG Smart KVM, USB 3.2, DisplayPort 1.4, HDMI 2.1 ja USB-C 90 watin virransyötöllä. ASUS DisplayWidget Center sallii asetusten muuttamisen hiirellä menemättä OSD-menuihin. Saatavuus- ja hintatietoja ei vielä ole.