Uusimmat

Asus ja Gainward julkaisivat GeForce GTX 1660 -näytönohjaimet

18.03.2019 10:27 Muropaketin toimitus

Nvidia GeForce GTX 1660 -Näytönohjainmarkkinat täydentyvät vielä Asuksen neljällä näytönohjainmallilla ja Gainwardin kolmella mallilla. 

Nvidia julkaisi GeForce GTX 1660 -näytönohjaimen menneellä viikolla. Nyt viimeisimmätkin kortit ovat saatu päivänvaloon, kun Gainward ja Asus julkaisivat omat mallinsa. Asuksen neljä näytönohjainta jakautuvat Phoenix ja TUF Gaming -sarjoihin. Saataville tulee perusmalli ja varovaisesti tehdasylikellotettu malli. Gainwardin kortit jakautuvat Pegasus- ja Ghost-sarjoihin.

Asuksen malliston TUF Gaming -näytönohjaimet varustetaan kookkaammalla, kahden tuulettimen jäähdytysratkaisulla. OC Edition -nimellä kulkevassa mallissa grafiikkapiirin boost-kellotaajuus on oletuksena 1815 megahertsiä. OC-tilassa boost-kellotaajuus nousee 1845 megahertsiin. Perusmalli noudattaa oletuksena referenssiarvoja. OC-tilassa boost-kellotaajuus nousee 1815 megahertsiin. Phoenix-sarjan näytönohjaimissa pätee kellotaajuuksissa samat lainalaisuudet, eli perusversio myötäilee referenssiarvoja ja OC Edition on varovasti ylikellotettu.

Gainwardin näytönohjainmalliston kärkenä toimii GeForce GTX 1660 Ghost OC. Jäähdytysratkaisusta löytyy kaksi tuuletinta . Järeämmän jäähdytysratkaisun turvin grafiikkapiirin boost-kellotaajuus on 1830 megahertsiä. Pienikokoisiin kokoonpanoihin suunnatun GeForce GTX 1660 Pegasus OC -mallin boost-kellotaajuus nousee niin ikään 1830 megahertsiin. GeForce GTX 1660 Pegasus noudattaa referenssiä.

Kaikkien näytönohjainten GDDR5-muistin tehollinen kellotaajuus on 8000 megahertsiä. Jokaisesta kortista löytyy myös yksi 8-pinninen lisävirtaliitäntä.

Asuksen ja Gainwardin GeForce GTX 1660 -näytönohjainten toimitukset ovat alkaneet. Asuksen Phoenix-sarjan OC Edition -mallin hinnat alkavat 239 eurosta. Gainwardin GeForce GTX 1660 Pegasus on kirjoitushetkellä edullisimmillaan 252,10 euroa.