Uusimmat

Asus julkaisi ROG Spatha X -langattoman pelihiiren – soveltuu etenkin MMO-peleihin

24.06.2021 08:45 Muropaketin toimitus

Asus on julkaissut ROG (Republic of Gamers) -tuoteperheensä alaisuudessa uuden hiiren. Se soveltuu etenkin MMO-peleihin.

Uusi hiiri on jatkoa alkuperäiselle, langalliselle ROG Spatha -hiirelle. Uusi hiiri on langaton ja nimeltään ROG Spatha X.

Langattomuuden hiiri tarjoaa 2,4 gigahertsin vastaanottimen avustuksella, mutta se on mahdollista kytkeä myös kaapelilla USB 2.0 -liitännän kautta. Tämä voisi olla hyödyllistä, jos käyttää vuorotellen kahta tietokonetta samalla hiirellä.

Spatha X tarjoaa useita painikkeita, joka voi helpottaa MMO-pelien tai useita nappeja vaativien pelien pelaamista. Painikkeiden luvataan kestävän 70 miljoonaa painallusta, ja ne käyttävät uutta, kullattua ROG Micro Switch -teknologiaa. Hiiren tarkkuus on 19 000 DPI. Ulkonäöllisesti hiiri tarjoaa mustanpuhuvan ulkonäön värikkäillä RGB-valotehosteilla.

Akunkestoksi luvataan 67 tuntia aloitettaessa pelaaminen täydellä varauksella. Jos akku uhkaa loppua, 15 minuutin latauksella voi saada 12 tuntia lisää käyttöaikaa. Latauksen voi suorittaa joko USB Type-C -kaapelin tai latausaseman kautta.

Hiiren odotetaan saapuvan markkinoille 24. heinäkuuta. Langallisen version hinta liikkuu Suomessa keskimäärin noin 150 euron tienoilla, joten Spatha X:n voi olettaa asettuvan vähintään samaan hintaluokkaan.

Muropaketin uusimmat