Uusimmat

Asus paljasti kattavan Intel Z390 -piirisarjallisten emolevyjen mallistonsa

30.07.2018 18:54 Muropaketin toimitus

Uudet emolevyt ovat listattuna Asuksen tukisivustolla jo julkaistujen emolevyjen joukossa. Luvassa on peräti 18 uutta emolevymallia.

Intel Z390 -piirisarjallisista emolevyistä tihkuu jatkuvasti pieniä tiedonjyväsiä. Tällä kertaa Asus paljasti kerralla koko malliston. Emolevymallit ovat listattuna Asuksen tukisivulla, jossa esitellään BIOS-päivityksessä tullutta käyttäjäprofiilitoimintoa. Listauksen mukaan luvassa on peräti 18 eri emolevymallia, jotka perustuvat Intelin Z390-piirisarjaan.

Parhaiten varusteltuun ROG MAXIMUS -sarjaan on tulossa kuusi eri mallia. ROG STRIX -sarja tulee olemaan neljän eri mallin vahvuinen. PRIME-sarja kasvaa kolmella uudella mallilla. Asuksen painotus TUF-sarjaan näkyy, sillä TUF-sarjan emolevyjä on näillä näkymin tulossa ainakin viisi kappaletta. Listaus kattaa myös Z390 Dragon -emolevyn, mutta kyseinen malli on suunnattu ainoastaan Aasian markkinoille.

Intelin yhdeksännen sukupolven Core-prosessoreiden julkaisuaikataulu on toistaiseksi hämärän peitossa. Z390-piirisarjan emolevyjen julkaisuaikataulu on niin ikään tuntematon. Valistuneet arviot veikkaavat julkaisun tapahtuvan elo-syyskuussa.