Uusimmat

Bitfenixiltä lasikylkinen Aurora-miditornikotelo

12.08.2016 15:35 Juha Kokkonen

bitfenix-aurora-1-120816

Bitfenix on laajentanut kotelovalikoimaansa uudella Aurora-miditornikotelolla. Valmistajan mukaan Aurora on suunniteltu erityisesti elegantiksi ja esteettisesti näyttäväksi koteloksi nestejäähdytetyille kokoonpanoille. Kotelon etupaneelissa on käytetty kaarevia linjoja ja kylkipaneelit on valmistettu karkaistusta lasista, joista vasemmanpuoleinen on tummennettu ja oikeanpuoleinen täysin musta. Auroran fyysisiksi mitoiksi ilmoitetaan 215 x 490 x 520 mm ja painoksi 11,6 kg.

Kotelosta löytyvä RGB-valaistuskontrolleri on kytkettävissä Asuksen emolevyjen Aura RGB -ohjausjärjestelmään tai vaihtoehtoisesti valmiita värivaihtoehtoja voi kierrättää kotelosta löytyvän painikkeen avulla. Kotelossa on valaistu SSD Chroma -levypaikka, jonka lisäksi kontrolleriin voi kytkeä Bitfenixin Alchemy 2.0 Magnetic RGB -valonauhoja, jotka yritys esitteli samassa yhteydessä.

bitfenix-aurora-2-120816

Auroran sisällä on tilaa jopa E-ATX-kokoisille emolevyille. Laajennuskorttipaikkoja on seitsemän ja niihin sopii jopa 400 mm pitkä näytönohjain. 3,5 tuuman levypaikkoja on neljä ja ne sijaitsevat kahdessa erillisessä kehikossa kotelon etuosassa. 2,5 tuuman levypaikkoja on kolme kappaletta. Koteloon on mahdollista asentaa jopa 280 mm jäähdytin sekä etupaneeliin että kattopaneeliin. Kattorakenteeseen on toteutettu korkeussuunnassa lisätilaa jäähdyttimille. Prosessoricoolerin maksimikorkeus on 160 mm.

Bitfenix Aurora tulee saataville syyskuun taitteessa ja sen suositushinta on 99 euroa molemmille värivaihtoehdoille (musta ja valkoinen).