Uusimmat

BitFenixiltä uusia paineentuottoa painottavia Spectre Xtreme -tuulettimia

16.01.2016 09:34 Juha Kokkonen

spectrextreme

BitFenix on esitellyt tuuletinvalikoimaansa uudet Spectre Xtreme -tuulettimet, jotka ovat suunniteltu erityisesti nestejäähdytyskäyttöön ja täten tuottamaan korkean staattisen paineen. Paineentuoton kasvamisen lisäksi uudelleen muotoillut lavat tuottavat myös aiempaa korkeamman ilmanvirran. Täydellä 12 voltin käyttöjännitteellä Spectre Xtreme toimii 2000 RPM pyörimisnopeudella ja tuottaa 66 CFM:n ilmavirran, 30 dBA melutason sekä 2,74 mmH2O paineen. Viiden voltin jännitteellä pyörimisnopeus on 950 RPM.

Spectre-sarjalle tyypillisesti myös uusissa Xtreme-malleissa käytetään kahdesta osasta koostuvaa dual frame -runkoa, jonka kiinnityspisteet on valmistettu joustavasta TPU-muovista. LED-valaistujen mallien runko on valmistettu läpikuultavasta muovista. Tuulettimen navassa käytetään dynaamista nestelaakerointia (FDB).

BitFenix Spectre Xtreme -tuulettimet tulevat saataville 120 mm koossa mustana perusversiona sekä punaisena, vihreänä, sinisenä ja valkoisena LED-versiona. Pakkauksen mukana toimitetaan kiinnitystarvikkeet tuulettimelle erilaisiin käyttötarkoituksiin. Hinnoittelusta tai saatavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

BitFenix Spectre Xtreme -tuotesivu

BitFenix Spectre Xtreme LED -tuotesivu

Juha Kokkonen

Muropaketin uusimmat