Uusimmat

CES 2011: Alkutunnelmat paikan päältä Las Vegasista

05.01.2011 11:16 Ville Suvanto

Muropaketti @ Las Vegas: Kulutuselektroniikan uutuustuotteita esittelevä Consumer Electronics Show eli CES käynnistyy virallisesti torstaina tammikuun 6. päivä, mutta Muropaketin toimituksen lento kaarsi Lontoon ja Los Angelesin kautta Las Vegasiin jo hyvissä ajoin maanantaina. Yli päivän kestäneen matkustuksen, univajeen ja 10 tunnin aikaeron jälkeen Vegas-visiitti aloitettiin kunnon yöunilla.

Tiistaipäiväksi ei ollu virallista ohjelmaa vasta kuin illalla, joten päivä käytettiin hyödyksi tutustumalla syntiseen kaupunkiin. Välimatkat ovat Las Vegasissa kohtuullisen pitkät, joten siirtymiset suoritettiin shuttle-busseilla ja kaupungin keskeisiä paikkoja edestakaisin kulkevalla monorail-junalla. Allekirjoittaneen ensivaikutelma kaupungista on varsin karu, sillä se tuntuu olevan pelkkää feikkiä – kiviä ja nurmikkoa myöden. Toisaalta rakennuksia, valoloistoa ja kolikkoautomaattien psykedeelistä määrää on vaikea kuvailla.

Muropaketti osallistui iltaseitsemältä MSI:n järjestämään Sandy Bridge -tapahtumaan, jossa keskityttiin MSI:n tuleviin tuotteisiin ja innovaatioihin. Itse Sandy Bridge -prosessoreista ei kuitenkaan mainittu kuin sivulauseessa. Tulemme katsastamaan MSI:n, kuten myös monen muun valmistajan CES-tapahtumassa olevat tuotteet tarkemmin lähipäivien aikana.