Uusimmat

Cherryltä uusi aiempaa nopeampi mekaaninen MX Speed Silver -näppäinkytkin

22.04.2016 09:44 Juha Kokkonen

cherry-mx-speed-silver-220416

Maailman johtava mekaanisten näppäinkytkimien valmistaja Cherry on julkaissut eilen uuden MX Speed Silver -näppäimistökytkimen, joka on suunniteltu aiempaa nopeatoimisemmaksi ja lyhytliikkeisemmäksi. Uutuuden mainostetaan olevan nopein Cherry MX -kytkintyyppi ja sopivan erityisesti pelikäyttöön.

MX Speed Silver -kytkin on tyypiltään lineaarinen ja sen painallusvoimakkuus on 45 grammaa. Rekisteröimispiste sijaitsee aiemman 2,0 mm:n sijaan vain 1,2 mm päästä, joten näppäintä tarvitsee painaa vähemmän painalluksen rekisteröimiseksi. Kytkin pohjaa 3,4 mm painallussyvyydessä. Kytkimen sisällä käytetään tuttua kullattua crosspoint-kontaktipintaa ja sen eliniäksi luvataan 50 miljoonaa painallusta. MX Speed Silveristä on saatavilla myös monivärisellä pintaliitosledillä varustettu RGB-versio.

Cherry MX Speed -kytkimien julkaisupartnerina toimii Corsair, jonka tuotteilla on yksinoikeus uutuuskytkimien käyttöön ensimmäisten kuuden kuukauden ajan. Corsairin ensimmäinen MX Speed -kytkimiä käyttävä näppäimistömalli on nimeltään K70 RGB Rapidfire.

Juha Kokkonen

Muropaketin uusimmat