Uusimmat

Corsair julkaisi langattoman K65 Plus Wireless -näppäimistön – ”kauniisti rakennettu”

Kuva: @ Corsair

21.02.2024 18:19 Muropaketin toimitus

Corsairin uusi langaton näppäimistö osaa vaihtaa kätevästi eri laitteiden välillä.

Näppäimistö on nimeltään K65 Plus Wireless. Se on nimensä mukaisesti yhteyksiltään langaton (2,4 Ghz ja Bluetooth), ja näppäimistö sijoittuu kokoluokkaan 75 prosenttia. Langaton yhteys on AES-salattu.

Corsair kertoo näppäimistön erottuvan pelinäppäimistöjen valikoimassaan, ja kuvailee sen olevan kauniisti rakennettu. Lisäksi näppäimistö lupaillaan tarjoavan pelimenestyksessä tarvittavia asioita ja persoonallisuutta.

K65 Plus Wirelessin hyvänä puolena siinä on mukana muutamia näppäimiä, jotka usein saattavat puuttua pienikokoisista näppäimistöistä. 75 prosentin kokoluokassa se ei ole ihan pienimmästä päästä, ja siitä löytyykin nuolinäppäimet sekä PgUp, PgDn ja Home -näppäimet. Vielä lisämukavuutena siinä on pyöritettävä säädin, johon oletettavasti saa asetettua erilaisia toimintoja.

Kuva: @ Corsair

Näppäinhatut ovat vaihdettavia, ja kytkinratkaisuna toimii Corsair MLX Red. Niiden kuvaillaan olevan erittäin sulavia tuntumaltaan, mutta myös napakan responsiivisia. Kytkimiä voi niin ikään vaihtaa mieleisekseen. Näppäinpainallusten kerrotaan olevan hiljaisia äänenvaimennuksen ansiosta.

PC-asettelusta voi vaihtaa Mac-asetteluun kytkimellä. Näppäimistö ottaa yhteyden käyttäjän haluamaan laitteeseen puolestaan näppäinpainalluksella. Akun Corsair kertoo kestävän 266 tuntia, jos RGB-valaistus on pois päältä.

K65 Plus Wireless on ostettavissa Corsairin verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiltä hintaan 159,99 euroa. Takuu on kaksi vuotta.

Muropaketin uusimmat