Uusimmat

Cougar esitteli näytöllisen Surpassion -pelihiiren

23.12.2017 15:35 Muropaketin toimitus

Cougar Surpassion -pelihiiri on jatkoa valmistajan Ergonomic-pelihiirien joukkoon. Uutuushiiren pohjassa on erillinen LCD-näytö, joka kertoo muun muassa sensorin tarkkuuden sekä päivitysnopeuden.

Uutuushiiri on muotoiltu selkeästi oikeakätisille eikä se siis ole muotoilultaan symmetrinen. Oikeakätisyyden määrittää hiiren vasemmalle puolelle asetetut kylkinäppäimet. Hiirestä löytyy yhteensä kuusi ohjelmoitavaa näppäintä. Päänäppäimissä käytetään Omronin kytkimiä, joille lupaillaan 50 miljoonan klikkauksen elinikää.

Hiiren sensori on PixArtin optinen PMW3330, joka yltää enintään 7200 DPI:n tarkkuuteen ja pienimmillään 50 DPI:n tarkkuuteen. Päivitysnopeudeksi saa korkeimmillaan määritettyä tuhat hertsiä. Hiiren erikoisuus piilee siinä, että sen asetuksia pystyy muuttamaan ilman erillistä ohjelmaa. Pohjaan on sijoitettu pieni LCD-näyttö ja sen molemmille puolille näppäimet, joiden avulla hiiren asetuksia saa muutettua. Pohjanäppäimillä saa muutettua esimerkiksi DPI-arvoa ja päivitysnopeutta.

Surpassion-pelihiiren toimitukset ovat alkaneet Yhdysvalloissa. Valmistajan suositushinta siellä on 50 dollaria. Euroopan saatavuudesta ja hinnoittelusta ei ole vielä vahvistettua tietoa.

Muropaketin uusimmat