Uusimmat

Creative julkaisi Pebble X -kaiutinmallistoon kaksi versiota – näyttävyyttä tuomassa ripaus RGB-valoa

Kuva: @ Creative

15.02.2024 10:40 Muropaketin toimitus

Creative Technology  julkaisi uusimmat lisäyksensä Pebble-pöytäkaiuttimien sarjaan. Myyntiin tule kaksi mallia: Creative Pebble X ja Creative Pebble X Plus. Jälkimmäinen uutuuskaksikosta sisältää subwooferin.

Creative Pebble X -sarja edustaa perinteistä pöytäkaiutinmallia. Ne on suunnattu erilaisten kokoonpanojen kaveriksi. Huipputehoa on kaiuttimessa jopa 60 wattia, kun se on kytketty virtalähteeseen. Kaiuttimissa on näyttävyyttä tuomassa mukautettava RGB-valaistus, joka tarjoaa 16,8 miljoonan värisävyn paletin ja kuusi sisäänrakennettua esiasetusta.

Kuva: @ Creative

Creative Pebble X -sarjassa käytetään räätälöityjä 2,75-tuumaisia täystaajuuselementtejä. Pebble X Plus -mallissa on lisäksi subwoofer, jossa on kaksi passiivisäteilijää. Molemmissa malleissa elementti on sijoitettu 45 asteen kulmaan, jonka tarkoitus on tuottaa optimaalinen kuuntelukokemus. Kaiuttimiin ääni kulkee joko kaapelilla tai langattomasti, jota varten käytettävissä on Bluetooth 5.3 ja 3,5 millimetrin sisääntulo.

Kaiuttimien kaikkien mahdollisuuksien avaamiseksi käyttäjät voivat ladata Creative-sovelluksen Windowsille. Tämä sovellus antaa pääsyn Sound Blaster Acoustic Engine -ääniteknologioihin, kuten Surround, Smart Volume, Bass, Crystallizer ja EQ. Käyttäjät voivat sillä räätälöidä myös RGB-valaistusta ja muita ominaisuuksia.

Creative Pebble X:n hinta on valmistajan tiedotteen mukaan 100 euroa ja Creative Pebble X Plussan hinta on 140 euroa. Kumpikin malli on jo ennakkotilattavissa.

Muokattu 15.2.2024 klo 20.53: Muokattu leipätekstin toinen lause muotoon ”Ne on suunnattu erilaisten kokoonpanojen kaveriksi”. alkuperäisessä tekstissä erilainen-sana oli lyhentynyt muotoon ei.