Uusimmat

DeepCoolilta kompakti PC-kotelo – katolle on ympätty kätevä kantokahva

Kuva: DeepCool

24.04.2024 07:50 Muropaketin toimitus

PC-jäähdytysratkaisujen valmistaja Deepcool esitteli CH160 ITX -kotelon. Se tarjoaa kompaktiuden lisäksi siirrettävyyttä.

Kotelo sallii DeepCoolin mukaan komponenteille paljon ilmavirtaa 172 millimetrin tuulettimien avulla, ja viileydessä avittavat myös verkotetut paneelit. Tyylikkyyttä puolestaan tuo lasipaneeli.

Kotelo tukee kompaktiudestaan huolimatta 305 millimetrin pituisia, kolme korttipaikkaa vieviä näytönohjaimia. Sellainen on mahdollista asentaa myös ilman nousukaapelia.

Kuva: DeepCool

CH160:n kiinnostavimpia ominaisuuksia on sen siirrettävyyden helppous, sillä kotelon yläosassa on matkaan ottamisessa avittamassa kantokahva.

Liitäntöinä on tarjolla 2 x USB Type-A ja USB Type-C. Lisäksi kotelossa on audioliitännät. Kolme irrotettavaa pölysuodatinta helpottavat kotelon pitämisessä siistinä.

DeepCool kertoo CH160 ITX -kotelon tarjoavan suorituskykyä tinkimättä siirrettävyydestä, ja tuote sopii niin kokeneille PC-harrastajille kuin tavallisemmillekin käyttäjille. Kotelo on saatavilla mustana ja valkoisena. Yhdysvaltain hinta on 59,99 dollaria (noin 56 euroa).