Uusimmat

EKWB julkaisi EK-AIO Basic- ja EK-AIO Elite Aurum -AIO-vesijäähdytysjärjestelmät

21.01.2021 08:32 Muropaketin toimitus

EK-AIO Basic -vesijäähdytysjärjestelmä lupaa tuttua suorituskykyä edulliseen hintaan. EK-AIO Elite Aurum taas edustaa samaa suorituskykyä, mutta järeämpää varustelua.

CES 2021 -virtuaalimessujen antiin kuului myös EKWB:n uusia tuotejulkaisuja. EK-AIO -sarja saa jatkoa edullisemmista, mutta pelkistetymmistä EK-AIO Basic -vesijäähdytysjärjestelmistä. Edullisten ratkaisujen rinnalle julkaistiin varsin kattavasti varusteltu EK-AIO Elite Aurum 360 D-RGB -vesijäähdytysjärjestelmä.

EK-AIO Basic -järjestelmät tulevat saataville 240 ja 360 millimetrin jäähdyttimillä. Muotoilultaan uudet mallit noudattavat pitkälti edeltäjiään, mutta ovat hieman pelkistetymmät. Esimerkiksi blokin kansi on harjatulta alumiinilta näyttävää muovia ja RGB-led-valaistus on saanut väistyä. Suorituskyvyssä eroavaisuuksia ei sen sijaan pitäisi olla.

EK-AIO Elite Aurum edustaa varustelussa Basicin vastakohtaa. Siinä blokin kansi on kullanvärinen ja järjestelmän mukana toimitetaan peräti kuusi EK-Vardar S 120ER D-RGB -tuuletinta, joilla jäähdyttimelle saa rakennettua push-pull -konfiguraation. Mukana tulee myös EK-HUB -ohjain, jonka avulla voi hallinnoida tuulettimia ja niiden RGB-led-valaistusta. Elite Aurum -jäähdytysjärjestelmä tulee saataville ainoastaan 360 millimetrin jäähdyttimellä.

Uusien AIO-vesijäähdytysjärjestelmien toimitukset ovat alkaneet. Valmistajan omassa verkkokaupassa pienempi Basic-versio maksaa 93,68 euroa ja suurempi 124,94 euroa. Elite Aurumin hinta kohoaa 239,56 euroon.