Uusimmat

EKWB julkisti EK-Quantum Vector -näytönohjainblokit GeForce RTX 3080- ja RTX 3090 -näytönohjaimille

09.09.2020 19:05 Muropaketin toimitus

EK-Quantum Vector -näytönohjainblokista tulee saataville neljä erilaista varianttia, joissa valinta tehdään asetaalin ja nikkelin sekä kuparin ja nikkelöidyn kuparin välillä. Blokit ovat tarkoitettu referenssisuunnitteluun perustuville näytönohjaimille, ei Nvidian omille Founders Edition -malleille.

EKWB lunasti aiemman lupauksensa näytönohjainohjainblokeista ainakin osittain. Ensimmäisille Ampere-sukupolven näytönohjaimille, GeForce RTX 3080 ja GeForce RTX 3090, julkistettiin neljä eri blokkivarianttia. Varianttien välillä muuttujana toimii kansi- ja pohjamateriaali. Kanneksi voi valita pleksin tai asetaalin. Pohjan suhteen vaihtoehdot ovat tutut kupari ja nikkelöity kupari.

Näytönohjainblokit ovat tarkoitettu referenssisuunnitteluun perustuville näytönohjaimille. EKWB lupaa listata kaikki tuetut näytönohjainmallit mahdollisimman pian. Tavallisuudesta poikkeavasti muotoillut Founders Edition -mallit saavat omat blokkinsa aikanaan.

Samaan aikaan julkistettiin myös blokkien kanssa yhteensopivat takalevyt. Niissä vaihtoehdot ovat musta ja nikkelöity.

EKWB ei tarkenna tiedotteessaan, milloin näytönohjainblokkien toimitukset alkavat. Valmistajan omassa verkkokaupassa blokkien hinnat alkavat 135,36 eurosta. Takalevyissä hinnat alkavat 38,45 eurosta.