Uusimmat

Epos julkaisi langalliset H3-pelikuulokkeet – Laatuluokan kuulokkeet hieman edullisempaan hintaluokkaan

21.04.2021 13:32 Muropaketin toimitus

Epos on täydentänyt pelikuulokevalikoimaansa jälleen yhdellä mallilla. Tällä kertaa valmistaja on pitäytynyt perinteisemmässä langallisessa versiossa. Uudessa H3-mallissa painopiste onkin käyttömukavuudessa ja hyvässä äänessä.

Valmistaja kertoo H3-mallin yhdistävän laadukkaan äänentoiston houkuttelevaan hinnoitteluun. Kuulokkeiden taajuusalueeksi ilmoitetaan 10 – 30 000 hertsiä. Oikean korvakupin äänenvoimakkuuden säädin mahdollistaa helpot säädöt ilman, että pelaajan on tarpeen poistua pelistä tai kytkeä sitä tauolle. Tiedotteessa myös mikrofonin kerrotaan olevan studiolaatuinen. Käyttömukavuutta lisääviä ominaisuuksia ovat esimerkiksi pääpannan liukusäätimet, saranoidut korvakupit sekä kestävät pehmusteet. Korvakupit ovat tyypiltään suljetut. Painoa kuulokkeilla on 284 grammaa.

”H3 on täydellinen kuuloke pelaajalle, joka haluaa nostaa pelikokemuksensa uudelle tasolle, ja samalla se tuo premium-äänentoiston yhä useampien pelaajien saataville. Äänenlaatu on tärkeä osa sitä, kuinka pelit avaavat meille uusia maailmoja, ja H3 tarjoaa kaikille mahdollisuuden päästä lähemmäs peliä”, toteaa Maja Sand-Grimnitz, EPOSin Director of Global Marketing.

Epos H3-kuulokkeissa käytetty 3,5 millimetrin liitäntä tekee niistä monikäyttöiset, eli kuulokkeet ovat kytkettävissä esimerkiksi PC:hen, Maciin, Nintendo Switchiin, moniin puhelimiin ja Sony PlayStation- sekä Xbox-konsoleihin. Epos H3 -kuulokkeet ovat heti myynnissä Onyx Black- ja Ghost Snow -väreissä hintaan 119 euroa.

Muropaketin uusimmat