Uusimmat

Myös EVGA ja Gigabyte ovat tuomassa omat GeForce GTX 1660 -näytönohjainmallinsa

12.03.2019 18:45 Muropaketin toimitus

GeForce GTX 1660 -näytönohjainten huhutun julkaisupäivän lähestyessä vuotojen määrä kasvaa. EVGA:lta ja Gigabyteltä on molemmilta luvassa ainakin kaksi mallia vielä julkaisemattomasta näytönohjaimesta.

GeForce GTX 1660 -näytönohjaimen speksit paljastuivat taannoin. Näytönohjain käyttää karsittua TU116-grafiikkapiiriä ja GDDR5-muistia. Julkaisun odotetaan tapahtuvan vielä tämän viikon aikana joko maaliskuun 14. tai 15. päivä.

Lähestyvä julkaisu tarkoittaa myös vuotoja kiihtyvässä tahdissa. Tällä kertaa vuodon kohteena olivat Gigabyten ja EVGA:n näytönohjaimet.

Videocardzin julkaisemien vuotokuvien perusteella näytönohjainkattaus tulee olevaan pitkälti vastaava kuin GeForce GTX 1660 Ti -näytönohjaimissa. EVGA:n tarjontaan kuuluu lyhyt mutta korkea XC Black- tai XC Gaming -malli, mutta myös perinteisempi kahden tuulettimen jäähdytysratkaisulla varustettu XC Ultra Gaming -malli. Kellotaajuudet jäävät toistaiseksi hämärän peittoon.

Gigabyten vuotoon päätyneet mallit ovat GeForce GTX 1660 Gaming OC 6G- ja Geforce GTX 1660 OC 6G -mallit. Oletettavasti sarjaan saadaan ainakin pienikokoinen Mini ITX -malli. Ei liene mahdotonta, että uudessakin mallistossa näytönohjaimet ovat tehdasylikellotettuja.

Mikäli huhutut julkaisupäivämäärät pitävät paikkaansa, mallistojen yksityiskohdat paljastuvat viimeistään kuluvan viikon perjantaina.