Uusimmat

G.Skillilta uusi WigiDash – monipuolinen PC:n hallintaan suunnattu lisälaite

22.12.2023 13:52 Muropaketin toimitus

Erityisesti suorituskykyisistä muisteistaan tunnettu G.Skill on julkaissut WigiDash-laitteen. Se on monipuolisesti muokattavissa oleva hallintapaneeli.

WigiDash-kosketuspaneeliin on mahdollista saada jopa 20 painiketta tai eri pienoisohjelmia. Sen noudattaa 5 x 4 ruudukkomuotoa, joten näkymä on hyvin muokattavissa. WigiDash perustuu 7-tuumaiseen IPS-paneeliin, jonka tarkkuus on 1024 x 600 pikseliä. Paneelia hallitaan WigiDash Manager -ohjelmistolla. Muokattavuus hoituu raahaamalla kuvakkeita haluttuihin paikkoihin.

Pääkäyttötarkoitus on mahdollistaa erilaisten pikatoimintojen hyvä saavutettavuus. Kosketusnäytön kautta voi ohjata esimerkiksi mediatoistoa tai seurata PC:n haluttuja arvoja. Jälkimmäistä varten tuki löytyy esimerkiksi HWiNFO- ja Aida64-sovelluksille.

Näppäimiin voi luoda pikakomentoja. Pikanäppäimiin voi valita esimerkiksi eri sovellusten, linkkien tai tiedostojen avaamisen. Näyttöä voi toki käyttää myös esimerkiksi kellona tai säätietojen esittäjänä.

G.Skill WigiDash -hallintapaneeli on jo myynnissä Amazonissa, jossa hinta on 130 dollaria (noin 118 euroa). Myöhemmin laitetta saa myös muiden jälleenmyyjien kautta.