Uusimmat

Galaxilta tulossa HoF-sarjaan M.2 SSD -asemat

01.04.2019 11:12 Muropaketin toimitus

HoF M.2 SSD -asemat ovat varustettu järeällä jäähdytyksellä. Lämpöä johdetaan muistipiireiltä ja ohjainpiiriltä mm. lämpöputken avulla. Lämpöputkea lukuun ottamatta lämpöripa on sarjalle ominaiseen tyyliin valkoinen.

Galax on laajentamassa HoF-sarjaansa uusilla M.2 SSD -asemilla. HoF-lipun alta löytyykin entuudestaan 2,5 tuuman asemat sekä PCIe-liitäntää käyttävät asemat, mutta nyt siis myös M.2-liitäntäiset asemat.

Asemamallisto saa kolme eri kapasiteettivaihtoehtoa, joista pienin on 512 gigatavun versio. Sen lisäksi saataville tulee yhden ja kahden teratavun mallit. Guru3D:n tietojen mukaan asemissa käytetään Toshiban 3D TLC NAND -piirejä. Ohjainpiirinä toimii Phisonin PS5012-E12.

Suorituskyvyn osalta kaikkien asemien kerrotaan saavuttavan lukunopeuden 3400 megatavua sekunnissa . Kirjoitusnopeudessa isommat mallit yltävät 2800 megatavuun sekunnissa. Pienin 512 gigatavun mlli yltää kirjoitusnopeudessa 2000 megatavuun sekunnissa.

Asemien hinnoittelusta tai saatavuudesta ei ole tarkempaa tietoa. Euroopan markkinoilla valmistajana toiminee Galaxin asemesta muodollisesti KFA2.