Uusimmat

Gigabyte ja Razer julkaisivat uusia pelikannettavia juuri julkaistuilla komponenteilla

03.04.2020 11:12 Muropaketin toimitus

Kummankin valmistajan uudet pelikannettavat ovat varustettu uusilla Intelin Comet Lake-H -prosessoreilla sekä Nvidian GeForce RTX Super -mobiilinäytönohjaimilla.

Odotetusti Intelin ja Nvidian julkaisut aiheutti kuhinaa kannettavien tietokoneiden valmistajissa. Ensimmäisten joukossa omia uutuuksiaan oli esittelemässä Razer ja Gigabyte. Razer lähtee kilpaan vaatimattomammalla kahden kannettavan kattauksella, kun Gigabyte julkisti peräti yhdeksän uutta mallia.

Razer päivitti Blade 15 -pelikannettavaan uusimman sukupolven Intel Core -prosessorit. Kevyemmin varustellusta Base Model -mallista löytyy 6-ytiminen i7-prosessori ja parhaimmillaan GeForce RTX 2070 -mobiilinäytönohjain. Advanced Model -mallista löytyy 8-ytiminen i7-prosessori (Core i7-10875H) ja parhaimmillaan GeForce RTX 2080 Super -näytönohjain. Varustellummassa mallissa näytöksi voi valita Full HD -näytön 300 hertsin virkistystaajuudella tai 4K-resoluutiolla olevan OLED-kosketusnäytön.

Razerin Blade 15 -kannettavien toimitukset alkavat toukokuussa. Kannettavien hinnat alkavat 1799,99 eurosta.

Gigabyten päivitti Aorus- ja Aero-sarjan kannettavat. Aorus 17X-, Aorus 17G– ja Aorus 15G -kannettavista löytyy Intelin uusin prosessori ja GeForce RTX Super -mobiilinäytönohjain. Aero-sarjassa päivitettiin niin ikään prosessorit ja näytönohjaimet. Päivityksen saaneet mallit ovat Aero 17 HDR, Aero 17, Aero 15 OLED ja Aero 15. Lisäksi Aorus 5 -kannettaviin päivitettiin uusimman sukupolven Core-prosessori. Siinä näytönohjainvaihtoehtoina ovat aiemmat GeForce RTX- ja GeForce GTX -mobiilinäytönohjaimet.

Gigabyten kannettavien toimitukset alkavat toukokuussa. Uusien mallien hinnoittelua ei paljastettu vielä tässä vaiheessa.