Uusimmat

HP julkaisi myös liudan oheislaitteita

14.05.2019 14:25 Muropaketin toimitus

HP on julkaissut uusien pelikannettavamallien lisäksi Omen X 25 ja Omen X 25f -pelinäytöt. Ne ovat virallisia Overwatch League -näyttöjä. Lisäksi julkaistiin langaton pelihiiri sekä hiirimatto.

HP:n Omen-tuotesarja sai pelikannettavien ohessa täydennystä myös oheislaitteisiin. Omen X 25 ja Omen X 25f ovat uudet pelinäytöt, jotka ovat saaneet virallisen Overwatch League -leiman.

Uutuusnäytöissä painopiste on virkistystaajuudessa, joka on kummassakin tapauksessa 240 hertsiä. Näyttöjen resoluutio on 1920 x 1080 pikseliä. Kummassakin näytössä on TN-paneeli.

Erona kaksikon välillä on se, että Omen X 25 -malli tukee Nvidian G-Synciä ja 25f-malli taas AMD:n FreeSynciä. Omen X 25f -malli on kuitenkin myös G-Sync Compatible, joten se soveltuu hyvin myös Nvidian näytönohjaimen kaveriksi.

Näyttöjen lisäksi julkaistiin Photon Wireless Mouse -pelihiiri. Hiiri käyttää 2,4 gigahertsin langatonta yhteyttä tiedonsiirtoonsa. Hiirestä löytyy Pixartin 3335 -anturi, joka yltää huipussaan 16000 DPI:n tarkkuuteen.

Hiiren päänäppäimissä käytetään optisia  kytkimiä, joiden luvataan tarjoavan mekaanisia kytkimiä lyhyempi rekisteröintiaika. Käyttöiäksi taasen luvataan 50 miljoonaa klikkausta.

Hiiren akun pystyy lataamaan perinteisesti USB-kaapelilla, mutta hiiri tukee myös langatonta Qi-latausta. Akkukestoksi lupaillaan 50 tuntia, joka on oletettavasti saavutettissa, kun kaikki RGB-led-valaistus on sammutettuna.

Qi-latausta tukevan Photon-hiiren rinnalle julkaistiin Outpost Mousepad -hiirimatto. Sen langaton Qi-latausalusta on sijoitettu hiirimaton yläosan korotettuun osuuteen. Latauspiste ei siis sijaitse itse matossa. Latausalustalla voi ladata kaikkia Qi-yhteensopivia laitteita.

Hiirimatto on kaksipuoleine eli sen toinen puoli on pinnaltaan pehmeä ja toinen taas kova. Hiirimattoa ympäröi RGB-led-nauha. Valaistuksen hallinta tapahtuu Omen Command Center -ohjelman kautta.

Omen X 25f -pelinäyttö tulee myyntiin heinäkuussa 459 euron suositushintaan. G-Syncillä varustettu sisarmalli tulee myyntiin samaan aikaan 629 euron suositushinnalla. Photon Wireless Mouse -pelihiiri ja Outpost Mousepad -hiirimatto tulevat nekin myyntiin heinäkuussa. Hiiren suositushinnaksi on asetettu 149,99 euroa ja hiirimaton hinnaksi 139,99 euroa.

Muokattu 14.5.19 klo 22.22: Päivitetty saatavuus- ja hintatiedot koskemaan Suomea.