Uusimmat

Insta360 Ace Pro -toimintakameraan päivityksellä uusia ominaisuuksia – voi käyttää myös verkkokamerana

Kuva: @ Insta360

28.02.2024 10:05 Muropaketin toimitus

Insta360 Ace Pro -toimintakameran kyvykkyydet täydentyvät laitepäivityksellä muun muassa Active HDR -ominaisuudella ja samalla kamera saa verkkokameratilan.

8K-videotarkkuuteen ja 48 megapikselin valokuviin kykenevässä Insta360 Ace Pro -toimintakamerassa laitteessa käytetään Leica-optiikkaa. Kamerassa on 1/1,3 tuuman kuvakenno, 2,4 tuuman käännettävä kosketusnäyttö ja akut latautuvat PD-pikalatauksella.

Kuva: @ Insta360

Nyt vesitiivis Insta360 Ace Pro -kamera on saanut valmistajan tiedotteen mukaan laitteistopäivityksen, jonka myötä kameraan tulee ominaisuuksia ja parannuksia.

Kameran Active HDR -ominaisuutta voi päivityksen myötä hallita aiempaa paremmin. Halutessaan väritilan saa pois päältä, joten kuvaaja voi hallita valokuvien ja videoiden muokkausta monipuolisemmin. Active HDR -tilasta on hyötyä erityisesti korkean kontrastin valaistuksessa ominaisuuden lisätessä värisävyjen terävyyttä.

Päivityksen myötä yhä useampi eri kuvaustila tukee Clarity Zoom -tarkennusominaisuutta. Tuplanäpäyttämällä näyttöä kamera suurentaa kuvan kaksinkertaiseen kokoon kuvanlaatua huonontamatta. Toisella kaksoisnäpäytyksellä kamera poistuu tarkennustilasta normaalitilaan.

Laitteistopäivitys tuo kameralle myös uusia yhteensopivuuksia, kuten toimivuuden Garmin- ja Apple Watch -kellojen kanssa. Lisäksi Insta360 GPS Preview Remote- ja Insta360 GPS Action Remote -kaukosäätimet ovat yhteensopivia kameran kanssa. Kamera on nyt liitettävissä Bluetooth-yhteydellä Sena-, Cardo- ja VIMOTO-moottoripyöräkypäriin.

Insta360 Ace Pro toimii myös tietokoneen verkkokamerana esimerkiksi verkkopalavereissa. Yhteensopivuus on taattu ainakin Zoom-, Microsoft Teams-, Skype-, QuickTime Player-, Lifesize-, Potplayer-, Tencent Meeting- ja Feishu-sovelluksissa. Webcam-tilan tarkkuus on 1080p ja päivitysnopeutena 30 kuvaa sekunnissa.

Insta360 Ace Pro -toimintakamera on myynnissä 499 euron kuluttajahintaan.

LUE MYÖS: Insta360 Ace Pro -toimintakamera tallentaa huipputarkkaa 8K-videota Leica-optiikalla