Uusimmat

Jättikokoinen GeForce RTX 4090 kuvattuna Lenovon konepaketissa – vie mojovat neljä korttipaikkaa

15.09.2022 18:15 Muropaketin toimitus

Nvidia GeForce RTX 4090 -näytönohjaimesta vuoti jälleen uusi kuva. Tällä kertaa sellainen löytyy asennettuna Lenovo Legion -pelitietokoneesta.

NGA-foorumeilla jaetusta kuvasta voi havaita, että GeForce RTX 4090 on järjettömän suuri näytönohjain. Kyseinen kortti vie massiiviset neljä korttipaikkaa, eikä se ole pituudeltaankaan lyhyt.

Kyseisen GeForce RTX 4090 -näytönohjaimen merkistä ei ole tietoa, mutta sitä on arveltu Gigabyten näytönohjaimeksi. Se voi kuitenkin olla myös Lenovon itse suunnittelema, räätälöity malli.

Tuulettimia vaikuttaisi olevan odotetusti kolme kappaletta. Lämpöputkia voi päätellä toisesta vuotaneesta kuvasta olevan suuri määrä – ainakin 13 kappaletta. Mahdollisesti jäähdytys hyödyntää höyrykammioon perustuvaa ratkaisua. Kortti saa virtansa yhdestä 16-nastaisesta liittimestä, jolle voi syöttää 600 wattia tehoa.

GeForce RTX 4090 esitellään mahdollisesti jo 20. syyskuuta. Varsinainen julkaisu markkinoille tapahtuu mahdollisesti 22. lokakuuta. Alla kuvat.

Lue myös: Nvidian seuraavan sukupolven GeForce RTX 4090 -näytönohjaimia listattiin netissä – järjettömät hinnat vaikuttavat jatkuvan – Muropaketti.com

Muropaketin uusimmat