Uusimmat

Jimm’s PC-Store esitteli uuden nestejäähdytteisen Reactor-mallin – Malliston edullisin vaihtoehtokin jatkaa näyttävällä linjalla

16.12.2021 14:30 Muropaketin toimitus

Jimm’s PC-Store on julkistanut uuden mallin vesijäähdytteisen tietokoneen mallistonsa jatkeeksi. Mikään halpamalli uutuuskaan ei 3899 euron hinnalla ole. Luvassa on kuitenkin tehokasta rautaa niin AMD:n kuin Nvidian valikoimista.

Jimm’s Liquid Builds -PC-valikoiman uusin malli on koottu Phanteks Enthoo Evolv Shift X -koteloon. Reactor-mallin tornin sisältä hehkuukin vihreä kajo. Se on näyttävyyden lisäksi suunniteltu pitäen 4K-pelaamisen vaatimukset silmällä. Suorittimena on jopa 4,6 gigahertsin kellotaajuuteen ylikellotettava AMD Ryzen 5 5600X -prosessori. Sen kaverina on Asus GeForce RTX 3070 EKWB -näytönohjain, jossa on GDDR6-muistia kahdeksan gigatavua. DDR4-keskusmuistia on 16 gigatavua.

”Julkistimme lokakuussa ensimmäisen oman nestejäähdytteisten tietokoneiden malliston ja se keräsikin heti ihailua ja huomiota”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Veli ’Wellu’ Nietula. ”Koska pyörivä kivi ei sammaloidu, otimme asiaksemme hioa konseptia pidemmälle ja miettiä uusia vaihtoehtoja jo olemassa olevien mallien rinnalle. Nestejäähdytteinen ’reaktori’ on helpompi ja edullisempi tehdä, mikä näkyy myös valmiin tietokoneen hinnassa. Teema viimeisteltiin nimen mukaisella värihehkulla, joka tekee tietokoneesta myös todellisen sisustuselementin.”

Koko komeus viilennetään Jimm’sin suunnittelemalla nestejäähdytysjärjestelmällä, jossa hyödynnetään EK Water Blocksin erillisosia ja radioaktiivisen vihreää EK-CryoFuel-jäähdytysnestettä. Koko jäähdytysjärjestelmä on tehty joustavilla letkuilla, mikä helpottaa tietokoneen kokoamista ja näkyy myös alempana hankintahintana.

Jimm’s Liquid Builds – Reactor on saatavana välittömästi 3 899 euron kuluttajahintaan.