Uusimmat

Jimm’s PC-Store julkisti yhdessä ENCE-pelitiimin kanssa kehitettyjä pelitietokoneita

Kuva © Jimms

26.07.2023 17:52 Muropaketin toimitus

Jimm’s PC-Store julkisti kolme uutta pelitietokonetta, jotka on suunniteltu ja brändätty yhdessä suomalaisen ENCE-pelitiimin kanssa.

Jimm’s Powered by ASUS – ENCE Creator on suunniteltu erityisesti sisällöntuottajille. Se sopii monipuoliseen käyttöön striimauksesta videotuotantoon, tehopelaamiseen ja e-urheiluun.

ASUS-komponenteista rakennetussa pelitietokoneessa on 3,4/5,4 gigahertsin Intel Core i7-13700K -suoritin ja salamannopea 32 gigatavun keskusmuisti. Näytönohjaimena toimii Nvidia RTX 4070 Ti ja nestejäähdytys pitää suorittimen viileänä ja mukana on myös värikäs valaistus.

Tornikotelossa on kahden teratavun SSD-massamuisti sekä laajennustilaa laitteille asemapaikkojen ja peräti kymmenen USB-liitännän kautta. Kotelo on valmistettu peräti 1,5 millimetrin paksuisesta galvanoidusta teräksestä.

Jimm’s Powered by ASUS – ENCE Pro ja Jimm’s Powered by ASUS – ENCE Academy ovat järkeviä valintoja aktiivipelaajille. Nämäkin tietokoneet on rakennettu ASUS-komponenteista ja ne hyödyntävät Intel-suorittimia, NVIDIA 3070/3060 -näytönohjaimia ja ASUS-nestejäähdytystä. Tyylikkäässä tornikotelossa on yhden teratavun SSD-massamuisti ja paljon laajennustilaa.

Jimm’s Powered by ASUS – ENCE Creator, Jimm’s Powered by ASUS – ENCE Pro ja Jimm’s Powered by ASUS – ENCE Academy ovat saatavana välittömästi 3 399, 2 199 ja 1 699 euron hinnoilla.