Uusimmat

Kiinnostaisiko yli 50 000 euroa maksava televisio vaikkapa kisakatsomoon? Sellainen olisi pian tarjolla Bang & Olufsen -mallistosta

12.05.2023 18:25 Muropaketin toimitus

Bang & Olufsen on julkistanut uuden, näyttävän ja melkoisen hintavan 97-tuumaisen version Beovision Harmony -televisiostaan. LG:n OLED-paneeliin perustuvassa televisiossa on rutkasti omanlaista muotoilua.

97-tuumaisessa Beovision Harmonyssa on LG OLED -paneeli ja puusta sekä alumiinista valmistetut, alas taittuvat kaiutinsuojukset. Leveyttä näytöllä on hulppeat 2,15 metriä.

Uusi 97-tuumainen Beovision Harmony on saatavilla Black Anthracite-, Natural Aluminium- ja Gold Tone -väreissä, ja värivalikoimaa täydentävät puun väriset kaiutinsuojukset. Television voi lisäksi räätälöidä tilaustyönä mieleisekseen Bang & Olufsenin Atelier-designpalvelun avulla.

Uusi kokovaihtoehto täydentää nykyistä valikoimaa, joka sisältää ennestään 65, 77, 83 ja 88 tuuman näyttökoot. Beovision Harmony voidaan yhdistää myös esimerkiksi valmistajan Beolab 90-, Beolab 50- tai Beolab 28 -kaiuttimia hyödyntävään äänentoistojärjestelmään.

Uutuusversio on edustajan tiedotteen mukaan saatavilla verkkokaupassa 15.5. alkaen. Bang & Olufsen 97-tuumaisen Beovision Harmonyn vähittäishinta on 54 000 euroa.