Uusimmat

Logitech auttaa tehostamaan ChatGPT-tekoälyn käytön – ohjelmistoon näppärä lisäominaisuus

Kuva: Logitech

18.04.2024 09:49 Muropaketin toimitus

Logitech tehostaa ChatGPT-tekoälyn käyttöä ilmaisella hiirien ja näppäimistöjen Logi AI Prompt Builder -lisätoiminnolla.

Logitech julkaisee ilmaisen Logi AI Prompt Builder -lisätoiminnon, joka nopeuttaa Open AI:n ChatGPT:n käyttöä useilla Logitechin näppäimistöillä ja hiirillä.

Logi AI Prompt Builder on lisäikkuna, joka avautuu Logi Options+ -sovelluksen avulla yhden napin painalluksella. Se tuo tekoälyn kirjaimellisesti käyttäjänsä sormenpäähän nopean pikavalinnan avulla. Käyttäjä voi esimerkiksi valita haluamansa tekstin ja antaa Logi AI Prompt Builderin muotoilla teksti uudelleen, tehdä siitä yhteenveto tai kääntää sen vaikkapa suomeksi.

Logitech on aiemminkin hyödyntänyt tekoälyä esimerkiksi Smart Actions -pikavalinnoissa ja MX Brio -verkkokamerassa. Logi AI Prompt Builder pyrkii auttamaan ChatGPT:n käytössä tarjoamalla nopean pääsyn tekoälyn hyödyntämiseen. Se toimii kenellä tahansa, jolla on Logi Options+ -ohjelmisto ja sen kanssa yhteensopiva Logitechin näppäimistö tai hiiri.

Logi AI Prompt Builder on saatavana ilmaiseksi Windows- ja Mac-käyttäjille Logi Options+ -sovelluksen kautta. Sen käyttöliittymä toimii toistaiseksi vain englanniksi, mutta komentoja sille voi antaa myös suomeksi.