Uusimmat

Logitech julkaisi Ergo M575 -ohjainpallon – Ergonominen vaihtoehto hiirelle

01.11.2020 09:16 Muropaketin toimitus

Hiirellekin löytyy erilaisia vaihtoehtoja. Logitech julkisti kuluneella viikolla ergonomiaa korostavan Ergo M575 -ohjainpallon, jonka kerrotaan tarjoavan ranneystävällisen tavan käyttää tietokonetta perinteisen hiiren sijaan.

Uusi Logitech ERGO M575 on ohjainpallo, jota hallitaan peukalolla ohjaten. Ratkaisussa kämmen lepää ohjaimen kaarevalla ja kaltevalla pinnalla luonnollisessa asennossa. Ohjainpallo on ergonomisesti muotoiltu, joten käden asento löytyy luonnostaan. Myös ohjaimen toimintopainikkeet ovat lähellä. Hiirestä poiketen ohjain pysyy paikallaan, joten se vie vähän pöytätilaa.

”Etätyöskentelyn suosion kasvaessa myös työergonomian ja käyttömukavuuden merkitys korostuu entisestään”, kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Delphine Donne-Crock. ”Tieteellinen ja ihmiskeskeinen lähestyminen ergonomiaan on Logitechin keskeinen tavoite, sillä ihmisten hyvinvointi on kaiken keskiössä. Langaton ja ergonominen ohjainpallo takaa mukavan hallittavuuden ja sopii erinomaisesti myös pienille työpöydille.”

Pallon ohjausherkkyyttä voidaan määritellä Logitech Options -ohjelmistolla. Ohjain on liitettävissä tietokoneeseen mukana tulevalla USB-vastaanottimella tai Bluetooth-yhteydellä. Ohjainpallo on yhteensopiva myös iPad-tablettilatteiden ja Mac-tietokoneiden kanssa. Yhdestä AA-sormiparistosta virtaa riittää vastaanottimen kanssa käytettynä jopa kahden vuoden ajaksi.

Logitech Ergo M575:n on saatavilla luonnonvalkoisena ja grafiitinharmaana 49,99 euron hintaan.

Muropaketin uusimmat