Uusimmat

Logitech julkaisi uuden matalaprofiilisen Signature Slim K950 -näppäimistön

Kuva: Logitech

27.03.2024 15:45 Muropaketin toimitus

Langaton matalaprofiilinen Logitech Signature Slim K950 -näppäimistö sekä hiiren ja näppäimistön yhdistelmä Signature Slim Combo MK950 edustavat tyyliteltyä kokonaisuutta työpöydälle.

Logitech Signature Slim K950 tuo kannettavista tietokoneista tutun näppäintuntuman matalaprofiilisella muotoilulla. Logi Options+ -ohjelmistolla voi määritellä erilaisia pikatoimintoja ja näin helpottaa usein toistuvien askareiden suorittamista. Ohjelmisto on yhteensopiva sekä näppäimistön että hiiren kanssa. Erilaisten räätälöitävien Smart Actions -pikatoimintojen lisäksi näppäimistöstä löytyvät äänenvoimakkuuden säädin, toisto- ja tauotuspainikkeet sekä mykistystoiminto.

Kuva: Logitech

Näppäimistön voi liittää yhtäaikaisesti kolmeen eri laitteeseen. Näitä ovat sekä tietokoneet että tablettilaitteet ja älypuhelimet. Vaihto laitteesta toiseen sujuu nopeasti yhdellä painalluksella. Langaton näppäimistö saa virtansa paristoista, joista riittää virtaa tavallisessa käytössä jopa kolmen vuoden ajaksi.

Näppäimistön langaton yhteys toimii sekä Logi Bolt -vastaanottimella että Bluetooth-yhteydellä. Näppäimistö on yhteensopiva useimpien tietokone- ja mobiilikäyttöjärjestelmien kanssa.

Kuva: Logitech

Logitech Signature Slim Combo MK950 -yhdistelmäpaketti sisältää sekä Signature K950 -näppäimistön että Signature M750 -hiiren. Silent Touch -teknologian ansiosta hiiren painallukset ovat lähes äänettömiä ja käytössä on monipuolinen SmartWheel-vierityspainike. Virtansa hiiri saa sormiparistosta, josta virtaa riittää keskimääräisellä käytöllä noin kahdeksi vuodeksi.

Tuotteet ovat hiilineutraaleja ja niissä käytetään kierrätysmuovia. jonka määrä Signature Slim K950 -näppäimistössä on 62 prosenttia grafiitinharmaassa ja 48 prosenttia luonnonvalkoisessa mallissa. Signature M750 -hiiressä kierrätysmuovin osuus on 61 prosenttia grafiitinharmaana ja 25 prosenttia luonnonvalkoisena. Tuotepaketeissa käytetty paperi tulee FSC-sertifioiduista metsistä ja muista valvotuista lähteistä.

Logitech Signature Slim K950 -näppäimistö ja Logitech Signature Slim -yhdistelmäpaketti tulevat myyntiin välittömästi grafiitinharmaana ja luonnonvalkoisena 89 ja 119 euron kuluttajahinnoin.