Uusimmat

Logitechilta uusi G Pro X 60 -pelinäppäimistö – kompakti ja poikkeuksellisen räätälöitävä

Kuva: Logitech

09.04.2024 15:57 Muropaketin toimitus

Langaton, kompakti Logitech G Prp X 60 -pelinäppäimistö mahdollistaa aiempaa monipuolisemman räätälöitävyyden Keycontrol-tekniikkaa hyödyntämällä.

Logitech G Pro X 60 Lightspeed on langaton ja kompakti pelinäppäimistö vaativaan pelikäyttöön. Nimensä mukaisesti Pro X 60 on kooltaan vain noin 60 prosenttia täysikokoisesta näppäimistöstä. Lyhyempi malli on helpommin käännettävissä käyttäjälle mieluisaan kulmaan, jolloin näppäimistö vie vähemmän tilaa ja hiirenkäytölle jää enemmän liikkumavaraa.

Kuva: Logitech

Tiiviimpi näppäimistömuotoilu vaikuttaa yleensä käytössä olevien näppäinten määrään, joka osaltaan vähentää hallittavuuden monipuolisuutta. Logitech G PRO X 60 -näppäimistössä tämä haaste on ratkaistu Keycontrol-teknologialla. Sen ansiosta pelaaja voi määrittää entistä enemmän toimintoja samaan määrään näppäimiä ja näin hyötyä pienemmästä koosta sen haittaamatta hallittavuutta.

Keycontrol on osa G Hub -ohjelmistoa ja se mahdollistaa jopa 15 eri toiminnon määrittelyn yhteen näppäimeen. G-Shift-toiminnolla pelaaja voi määrittää minkä tahansa painikkeen alle lisätoimintoja. Ne löytyvät tarpeen vaatiessa useimmin käytettyjen ohjainnäppäinten yhteydestä kättä siirtämättä. Näppäinten uudelleenmäärittelyn lisäksi ohjelmistolla voidaan luoda omia toimintomakroja sekä säätää valo- ja ääniasetuksia.

Kuva: LogitechJaettu lehdistötiedotteen ohessa. Ladattu OneDrivesta 9.4.2024.

Näppäimistön langaton yhteys voidaan muodostaa joko Logitechin omalla Lightsped-tekniikalla tai Bluetooth-yhteydellä. Näppäimet on valmistettu PBT-muovista ja niiden kanssa käytetään optismekaanisia GX Optical -kytkimiä, joita löytyy sekä tactile- että linear-vaihtoehtoina. Lisäksi näppäimistöstä löytyy Lightsync RGB -taustavalaistus, pelitilakytkin ja äänenvoimakkuudensäädin sekä mediapainikkeet toistoa ja tauotusta varten. Käytettävissä on myös puolikova matkakotelo.

Logitech G Pro X 60 Lightspeed -pelinäppäimistö tulee jälleenmyyntiin mustana ja valkoisena versiona 199 euron hintaan. Vaaleanpunainen malli tulee saataville Logitechin omassa nettikaupassa.