Uusimmat

Lost ja Täydelliset naiset netistä ilmaiseksi

11.04.2006 00:00 Muropaketin toimitus

ABC-TV-kanavan omistaja Disney on ilmoittanut mielenkiintoisesta ratkaisusta, joka takaa mm. Lost- ja Täydelliset naiset -TV-sarjojen ilmaisen katselun suoraan internetistä. Erikoislaatuinen kokeilu kestää aluksi kaksi kuukautta ja alkaa toukokuusta. Esitettävät TV-jaksot tullaan varustamaan mainoksilla, joita ei voi pikakelata katselun aikana. Lisäksi ABC tarjoaa jo nyt mainosvapaita TV-jaksoja iTunes-kaupan kautta 1,99 dollarin hinnalla.

Lostin ja Täydellisten naisien lisäksi ABC:n internetkokeiluun kuuluu viimeisimmät Rouva Presidentin jaksot sekä koko Aliaksen tuotantokausi, jotka tulevat saatavilla kesäkuun aikana. Internetiin jaksot ilmestyvät katsottaviksi päivän jälkikäteen ABC:n TV-kanavaan verrattuna. Jaksojen mainoskatkoilla nähdään mainoksia ainakin AT&T:ltä, Fordilta, Procter & Gamblelta, Toyotalta ja Unilever PLC:ltä.

ABC oli ensimmäinen yritys, joka myi TV-jaksojaan internetissä ja tämän jälkeen vastaavaan on ryhtynyt mm. NBC ja CBS, joiden jakelukanavina ovat toimineet iTunesin lisäksi yritysten omat internetsivut ja Googlen videokauppa. Lisäksi Time Warnerin omistuksessa oleva AOL julkaisi hiljattain in2TV:n, joka streamaa vanhoja TV-ohjelmia mainoksien kera.

Yahoo! News, ABC to Offer Four Shows Online for Free